Jumat, 27 Juli 2018

Bineuro werd de snelstgroeiende Google-partner voor het BiNeuro-systeem genoemd. Ten minste 50% in onze advertentiecampagnes voor klanten.



Over BiNeuro

In 2017 werd Bineuro uitgeroepen tot de snelstgroeiende Google-partner voor het BiNeuro-systeem. Ten minste 50% in onze advertentiecampagnes voor klanten. Ons bedrijf ontwikkelt en releases BiNeuro-versies thuis sinds 2009, BiNeuro laat een gestage toename van de campagneprestaties zien.




BiNeuro is een systeem met kunstmatige intelligentie op basis van data science-technologie: machine learning (neuraal netwerk), grote gegevens, unieke spectrumanalyse (SSA), fuzzy logic en genetisch algoritme.

Ten minste 50% in onze advertentiecampagnes voor klanten. Ons bedrijf ontwikkelt en releases BiNeuro-versies thuis sinds 2009, BiNeuro laat een gestage toename van de campagneprestaties zien. BiNeuro is een systeem met kunstmatige intelligentie op basis van data science-technologie: machine learning (neuraal netwerk), grote gegevens, unieke spectrumanalyse (SSA), fuzzy logic en genetisch algoritme. De noodzaak om kwalitatief een multi-factorproces te beheersen, resulteert in een aanzienlijke verhoging van de kosten voor het organiseren van een reclamecampagne die ons niet ontmoedigt om niet effectief te zijn. Door BiNeuro via WEB-interfaceoverdrachten te schalen, kunnen kleine reclamebureaus of freelancers zelfstandig en effectief online advertentiecampagnes voor kleine en grote klanten uitvoeren.

Overweeg het feit dat hooggekwalificeerde experts op het gebied van internetreclame gedurende het jaar een maximum van 100 advertentiecampagnes voeren. BiNeuro, die sinds 2009 meer dan 80.000 PPC-advertentiecampagnes op Google heeft uitgevoerd, kan een digitale expert met 800 jaar ervaring worden!

Tijdens de campagne zal BiNeuro rekening houden met 1.000 parameters voor kleine klanten en tot 300.000 voor grote online winkels en reageren op veranderingen in de 24/7 modesituatie. Ter vergelijking: een hoogwaardige digitale expert kan maximaal 40 parameters "onthouden" en een uur besteden aan een paar dagen om campagnes te scheiden.

De beste manier om uw product te presenteren, zodat het aantal mensen kan worden geïnformeerd, is wat u wilt. Digitale technologie heeft de wereld geïntroduceerd bij eenvoudige en eenvoudige oefeningen met veel tools en handleidingen. Digitale marketing is de behoefte van elk bedrijf omdat mensen het grootste deel van hun tijd online doorbrengen. Google beheert de online advertentie-inkomsten en veel bureaus gebruiken tegenwoordig Google-services. Met veel digitale hulpmiddelen om advertentievooruitgang te volgen, kunnen marketeers gemakkelijker verdwalen op internet.

Google PPC-advertenties zijn de meest voorkomende vorm van adverteren in de digitale wereld. Veel bedrijven gebruiken digitale platforms voor reclame en marketing. 71% van het wereldwijde budget voor digitale advertenties gaat naar Google. Het is synoniem geworden voor internetreclame.

Veel bedrijven hebben meestal twee opties om hun eigen middelen of huuragenten te gebruiken. Het grootste deel van het advertentiebudget lijkt niet het gewenste resultaat te leveren. De behoefte aan een nieuw platform voor succesvolle reclame is essentieel in de wereld van vandaag.

Oplossingen aangeboden
BINEURO System is het nieuwste platform om deel te nemen aan de snelstgroeiende Google Partners-lijst. Ze hebben kunstmatige interventiesystemen gemaakt op basis van grote gegevens, machine learning, fuzzy logic en genetische algoritmen. Advertenties op Google kunnen gemakkelijker worden weergegeven met behulp van systemen van het platform.

De effectiviteit van advertentiecampagnes met het BINEURO-systeem is duidelijk hoger dan het Google-gemiddelde. Lage servicekosten zoals kunstmatige intelligentie worden gebruikt op platforms en niet door experts. Het aantal parameters dat wordt gebruikt om de prestaties van advertentiecampagnes bij te houden, is aanzienlijk hoger dan voor andere bureaus. Gebruiksgemak en betaalbaarheid van services op het platform is een groot probleem voor BINEURO-systeemontwikkelaars.

Meer dan 80.000 campagnebelevingen worden op het platform bereikt. De snelste meertalige ondersteuning en reactie van klanten zijn slechts enkele van de vele platformfuncties. Campagnes met dit systeem zijn minstens 50 tot 80% efficiënter dan reguliere campagnes. Een belangrijk kenmerk van een kunstmatig leersysteem is dat het leert bij elke nieuwe reclamecampagne.

VOOR KLEINE INFORMATIE OVER BINeuro ZIE DE VOLGENDE VIDEO:


ICO-INFORMATIE EN TEAM
Meld BNR
Prijs 1 BNR = 0,0001 ETH
Beschikbare bonus
Platform ether
aanvaarden
Minimale investering 500 BNR
Land Verenigd Koninkrijk
White List / KYC White List
Beperkte gebieden VS.

850 miljoen BNR-tokens worden gemaakt voor het project. Token Pre-Sale is momenteel live op het platform. Fondsen van de ICO worden gebruikt voor productverwerking en marketing van het platform. Het team dat het platform ontwikkelt, is ervaren in digitale reclame en webontwikkeling.



conclusie

PPC-reclame is het eerste gebruik van de team-ontwikkelde technologie. De PPC Neuro Optimization Service wordt aan klanten aangeboden tegen een vaste vergoeding. Meer dan 1000 parameters worden gevolgd en bewaakt door het kleine klantenplatform. Mobiele adoptie op de winst is een ander fenomeen dat de groei van reclame in veel gebieden van het bedrijf heeft aangespoord. Het heden en de acceptatie van een product op de consumentenmarkt is net zo belangrijk als de kwaliteit van het product zelf.

Dit is een voorbeeld van hoe marketing in elke branche op de markt wordt gebracht, vooral als het product rechtstreeks verband houdt met de consument. Het is het doel van het platform om up-to-date ervaring te bieden met de steeds veranderende reclamemarkt. Ze geloven dat dit model in de toekomst grote uitdagingen in veel andere industrieën zal oplossen. Bevond je je in de verschillende diensten en hulpmiddelen van het platform? Tools om uw platform succesvol te beheren en te vervullen. Zijn we klaar om onze en onze vooruitgang te volgen?

Voor meer informatie, klik op de volgende link:

Website: https://bineuro.com/
Witboek: https://bineuro.com/web/WhiteP.pdf
Telegram: https://t.me/BiNeuroChannel/
Facebook: https://www.facebook.com/BiNeuroPartnersNL/
Twitter: https://twitter.com/BiNeuroPartners/
Gemiddeld: https://bit.ly/2JWafkB
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3229031.0

door:
rose gold

Mijn profiel:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1847866

ETHERWALLET me:
0x6A8eeb93147c62ECa5A1CCB4d1c95252A16D0DC6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

[Mycro] - Mobile search portal for placement of job offers and job seekers.

REVIEWS - MYCRO In this new world, part-time work has become a continuing trend among job seekers given the possibility of accepting t...