Senin, 06 Agustus 2018

WeiDex je první svého druhu a nabízí 20% obchodních poplatků.

0_KV7s4BVB4rdj54m0.png

Zatím se výzvy v oblasti výmene kryptoobchodů stávají velkým překážkou průmyslového růstu a to ukazuje důvod, proč nebyly dosud na celosvětové úrovni přijaty trhy. Špatná likvidita, špatná regulace trhu, dlouhý proces souladu a komplikovaná integrace jsou některé z dalších problémů, které zasahují do kryptocurrency.

Jednoduché vyhledání výrazu "obchodování s kryptoobchodem" na Googlu produkuje více než 25 milionů výsledků. To je jistá indikace toho, že předmět kryptokomunikace pokračuje na trh s jiskřivou jiskrou, téměř deset let po jeho objevu. Nicméně, navzdory všemu nadšení, nástroje Crypto výměny se objevily jako nástroje k tomu, aby získaly prospěch z vlastnictví kryptových aktiv, avšak nejsou bez pasti. Exchange, jako centralizovaný prodejní místo, je neslučitelná s myšlenkou decentralizovaného finančního systému: jsou to bod selhání, ale to není jediný problém.


WeiDex, který se nachází na adrese https://weidex.market/, je plnohodnotná decentralizovaná výměnná adresa pro vyřešení výše uvedených problémů. WeiDex usiluje o to, aby byl trh s kryptoobchodem jednodušší, bezpečnější a levnější pro spotřebitele trhu s kryptografickými měnami. WeiDex bude zabezpečená platforma služeb escrow, která uživatelům umožňuje provádět transakce bezpečně. Obchodní model společnosti WeiDex má umožnit uživatelům snadno nakupovat, prodávat nebo vyměňovat kryptoobchod bez zprostředkovatelů.

Veškerá logika se řídí inteligentními smlouvami. Proto jsou jen velmi málo pravděpodobné pouze uživatelé, kteří mají tendenci ovládat svůj majetek tak, aby došlo k lidské chybě. WeiDex podporuje všechny žetony založené na technologii Ethereum a na konci roku bude WeiDex podporovat také žetony založené na neo.

Společnost WeiDex uvedla, že platforma bude mít výhody centralizované a decentralizované výměny. Výměny jsou však centrálně známé díky snadnému používání, snadné dostupnosti (dostupnosti) a průhlednosti. Jako decentralizovaná výměna má společnost WeiDex také výhody ve srovnání s jinými decentralizovanými burzami, včetně:

. Referral System Program: WeiDex je první svého druhu, nabízející 20% obchodních nákladů. Čím více uživatelů pozvete, tím více bonusů, které obdržíte.

. Nízká cena: WeiDex je vyvíjen v blokové síti, která je velmi rychlá a efektivní. Díky tomu bude transakce na platformě efektivní a efektivní.

. Více plnění objednávek: Uživatelé mohou nastavit počet objednávek a inteligentní smluvní platforma zajistí, že za účelem plnění vaší žádosti provede tolik transakcí, kolik potřebuje, zatímco je účtován pouze za jednu transakci.

. Airdrop: Program Airdrop se vyskytne jednou měsíčně a ovlivní každou jedinečnou adresu, která splňuje podmínky objemu obchodování. Maximální počet žetonů, které lze přijmout pro každou jedinečnou adresu, je až 250 WDX pro prvních 20 000 uživatelů, kteří splňují požadavky na objem obchodování pro airdrop.

. Trans-Chain Transactions: Jedná se o nejmodernější technologii na platformě výměny kryptoformality. Prostřednictvím transakcí s křížovým řetězcem WeiDex sjednotí různé typy blokových řetězců (např. Ethereum a Neo) na stejné platformě.



Startovací společnosti vydávají žetony s kryptocurmentem (symbol: WDX). WDX tokeny mají zvláštní přístup k integraci ekosystému platformy. WDX Tokeny mohou být použity pro deaktivaci nastavení transakčních poplatků za 50% diskontní sazbu. WDX Unikátním rysem je, že uživatelé budou moci přepínat mezi různými WDX blockchain, tzn. ETH a NEO.

Žetony bude snížena ze standardní ethereum ERC-827 (ERC20 rozšířen). Celková nabídka žetonů je - 50 000 000 WDX. Žetony budou přiděleny následujícím způsobem: Token prodej 60%, tým 15%, 4% poradci, Marketing 10%, 10% výsadek a Bounty Campaign 1%.

Pro více informací o WDX WeiDex a její znamení, můžete navštívit on-line na https://weidex.market/ nebo navštívit whitepaper k dispozici společnosti v https://weidex.market/images/whitepaper.pdf

WeiDex_Decentralized Exchange
více informací:

webové stránky

https://www.weidex.market/

bílý papír

https://www.weidex.market/images/whitepaper.pdf?v=1.0.0

ANN

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3528227.0

Facebook

https://www.facebook.com/WeiDex-163716047661387/


Autor: rose gold
Bitcointalk url:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1847866
ETH:
0x6A8eeb93147c62ECa5A1CCB4d1c95252A16D0DC6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

[Mycro] - Mobile search portal for placement of job offers and job seekers.

REVIEWS - MYCRO In this new world, part-time work has become a continuing trend among job seekers given the possibility of accepting t...