Kamis, 02 Agustus 2018

(GEM4ME) - Ova platforma ima svoj vlastiti digitalni wallet koji rješava vaše probleme i probleme kupaca



Pozdrav svima koji danas volim, razmotrit ćemo zanimljiv ICO iz projekta Gem4me Market Space.

postoje razne vrste platformi koje su namijenjene za kupnju ili prodaju raznih vrsta robe. Njihov volumen i dalje raste, ali samo su neki od njih javni i progonjeni.

To se događa s faktorima jedina, među ostalima - neprofesionalni programeri sličnih projekata koje postoje i nedostatak profita koristila nikakav napredak ili krivo tumačenje i organizacije s malim brojem pristalica i sudionika. Svi ovi razlozi za otkazivanje svih izgubljenih pokušaja stvaratelja za razvoj i pokretanje projekta.

Ali danas bi bilo poželjno zaustaviti se na platformi koja ima ime Gem4me na tržištu. Platforma je namijenjena prodaji robe i usluga. Naravno, ništa novo? No, programeri prije nego što su bili uključeni u provedbu projekta, morali su istražiti i otkriti da su sofisticirane mobilne aplikacije koje će odgovarati svim pitanjima koja nisu korisnici čak iu velikim svjetskim organizacijama. Budući da projektni inženjeri imaju iskustva u implementaciji velikih formata glasovnih projekata, imali su dopuštenje da razviju detaljne koncepte novih platformi koje planiraju održivo mjesto među ostalim uspješnim projektima. Zahvaljujući inicijalnom efektivnom povećanju koji ne uključuje visoke troškove, tvrtka će moći privući velik broj korisnika u novi projekt.

Platforma će imati svoj vlastiti digitalni wallet koji rješava vaše probleme i probleme kupaca, a tehnički dopušta i Al nekoliko stupnjeva da odgovaraju procesu automatizacije s financijskim upravljanjem sudionika projekta.

Prednosti projekta

Inherent platforma može razlikovati najznačajnije od glavnih prednosti -

Mogućnost realizacije raznih trgovinskih podova uz upotrebu čavrljača za razgovor.

Mogućnost povratka dijela sredstava za savršenu kupovinu dobara ili usluga.

Mogućnost korištenja digitalne valute za obavljanje uzajamnih naselja.

Pristup detaljnim statističkim podacima potrebnim za trgovinu elektroničkim valutama.

Mogućnost implementacije trgovine izvan zemljopisnih granica.

Mogućnost razvoja velike trgovine sa širokim rasponom roba i usluga i uvođenjem chat brodova za pomoć klijentima.

Mogućnost prilagodbe trgovinskih podova ne samo za realizaciju robe već i za usluge.

Glasnik koji su stvorili razvojni programeri platforme već je dostupan za besplatno preuzimanje. Možete se učitati na svoj način, prikladan za vas i pridružiti se ogromnoj publici sretnih korisnika koji su već testirali ovu aplikaciju i aktivno se koristi. Također će vam omogućiti da se pobrinete za profesionalnost i iskustvo programera.

Iako je platforma apsolutno inovativna, ideja da se više ne naziva nova, ali zbog primjene na temelju tehnologije blokiranja lanca je također nemoguće i postojanje moćnog alata u obliku popularnog glasnika Gem4me Market Space projekt može postati vrlo popularan i tražio.

Razvili su pažljivi rad na analizi uspjeha realizacije nekoliko trgovinskih etaža na temelju kojih bi se moglo zaključiti da nema detaljnih pretpostavki i kvalitativno ostvarene mobilne aplikacije koja bi bila korisna i klijentima i vlasnicima poslovnih subjekata kao rezultat prije njih, ali su se otvorile mogućnosti razvoja sličnog projekta. Cilj im je stvoriti jedinstvenu platformu unutar kojega bi klijenti mogli plaćati stečenu proizvodnju na prikladan način - pomoću elektroničke valute ili fiducijskog novca.

Prilikom razvoja tržišnog prostora najsuvremenije tehnologije među kojima su - chat čamci tehnologija blokiranja tehnologije umjetne inteligencije i mnogi drugi. Unutar projekta ove najnovije tehnologije su se ujedinile skladno s time da su se dodale jedna drugu i samo su pojačale zahvaljujući ovom sindikatu.

Market Space predstavlja globalni trgovački pod koji imaju sigurne jednostavne i pošten uvjete obostrano korisne suradnje u osnovi.

Vrijedno je izdvojiti zasebno projektne komponente koje jamče dobivanje navedenih prednosti -

Automatizacija najpopularnijih poslovnih procesa pomoću chat chata. Sada ne samo pravi zaposlenik, nego i brod koji obavlja veliki broj funkcija među kojima postoji pomoć u potrazi za bilo kakvim proizvodom ili traženje najbliže trgovine s dostupnim robe i mnogim drugim stvarima sposobna je prilagoditi učinkovitost interakcija između klijenta i trgovine.

Primjena tehnologija blockchain pruža potrebnu transparentnost u provođenju platnih operacija i jamči njihovu zaštitu od grubih postupaka ili intervencije stranaca. Blockchain pruža povjerenje klijenata u sigurnost transakcija, osim što čine potrebnu verifikaciju korisnika sustava. Stoga sve što uvijek možete potvrditi činjenicu izvršene uplate za robu ili uslugu. Eskrou platforma znači sustave da će prodavatelj primiti uplatu za savršenu kupnju tek nakon što ga klijent dobije na ruke. Omogućuje izbjegavanje različitih neprilika djelovanja. Osim toga, tehnologija blockchaina omogućuje klijentima da postavljaju odgovore na temelju kojih će se graditi ocjena prodavača kako bi se pokrenuli veći ili manji broj narudžbi. Potiče dobavljače da prodaju samo kvalitativne proizvode ili usluge.

AI tehnologija je sposobna optimizirati znatno upravljanje financijama od klijenata sustava.

Ispada da projekt Gem4me Market Space karakteriziraju sljedeće osobine -

Sigurnost provedbe transakcija.

Jednostavnost i upotrebljivost sustava.

Prošireni alati platforme zbog korištenja tehnologije pametne torbice.

Moguće je pozvati platformu višenamjenski i univerzalni. Ona ima pametnu torbicu koja klijentima omogućuje pohranjivanje po nalogu za razmjenu kriptoznoj valuti ili njezino korištenje za plaćanje. Zahvaljujući realizaciji mobilne aplikacije sudionici mogu brzo i jednostavno izvršavati operacije na kupnju i prodaju.

Tim razvojnih programera

Tim programera predstavlja prave profesionalce od kojih je svaka vrhunska stručna osoba iz područja znanja. Stvoritelje već provjeravaju drugi projekti koji su u tom smislu postali vrlo popularni, moguće je ne sumnjati u stručnost ili iskustvo stručnjaka.

Tokeni projekata

Unutarnji znakovi projekta nazivaju se Gemme Coin ili u skraćenom obliku GMC. On predstavlja korisni token koji se može koristiti unutar platforme i klijenti ih primjenjuju na provedbu platnih operacija.

3 kvartal 2015. -

Razvoj koncepta glasnika. Objavljivanje prvih verzija sustava Android i iOS.

1 kvartal 2016. -

Broj klijenata već je više od 1000.

1 kvartal 2017 -

Broj korisnika projekta dosegao je 10 000.

3 tromjesečje 2017 -

Početak razvoja koncepta platforme na osnovi zabrinutosti.

4 tromjesečje 2017 -

Alfa puštanje na posao.

1 kvartal 2018 -

Razvijanje i puštanje chat broda.

2. tromjesečje 2018. -

Privatna prodaja internih tokena projekta i javne pretprodajne prodaje u okviru provedbe ICO-a. Broj korisnika glasnika dosegao je 5 milijuna. Razvoj i puštanje broda i videochata.

3 tromjesečje 2018 -

Početak javne prodaje internih tokena projekta. Razvoj pametne torbice. Razvoj advertizing platforme.

4 tromjesečje 2018 -

Blokcheinizacija projekta. Daljnji razvoj platforme.

1 kvartal 2019. - 2. tromjesečje 2019. -

Online plaćanje gateway za elektroničku trgovinu.

3 tromjesečje 2019. - četvrto tromjesečje 2019. -

Uvođenje pametne torbice u sustav plaćanja putem gotovinskih kartica. Završetak radova na razvoju globalnog trgovinskog pod.

TIM & SAVJETNIK



Zaključak

Razmotrivši značajke mobilne aplikacije za globalni trgovački pod Gem4me Market Space moguće je uvjeriti se da će njegova početna i uspješna realizacija učiniti revoluciju u području trgovine i otvorit će nove mogućnosti kao što su organizacije dobara i usluga te za klijente koji obavljaju prodaju. Zahvaljujući opsežnom akumuliranom iskustvu tima projekta, platforma Gem4me Market Space mora uspješno pokrenuti i razvijati i biti stalno poboljšana da bi pronašla zasluženu popularnost i potražnju među potrošačima. Uvođenje ove platforme otvorit će novu fazu razvoja trgovine u suvremenom svijetu. Mogućnost projekta koji se razmišlja o sitnicama nije izložen sumnji.

ZA VIŠE INFORMACIJE Linkovi

WEBSITE: https://ico.marketspace.io/?utm_source=btt&utm_medium=ann_eng
WHITEPAPER: https://ico.marketspace.io/#downloads
FACEBOOK: https://www.facebook.com/GemmeMarketSpace/
TWIITER: https://twitter.com/GemMarketSpace
TELEGRAM: https://t.me/gemme_en

KORISNIČKO IME Bitcointalk: rose gold
Probni Bitcointalk profil:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1847866
moj ETH:
0x6A8eeb93147c62ECa5A1CCB4d1c95252A16D0DC6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

[Mycro] - Mobile search portal for placement of job offers and job seekers.

REVIEWS - MYCRO In this new world, part-time work has become a continuing trend among job seekers given the possibility of accepting t...