Senin, 19 Maret 2018

Платформа [FundFantasy] забезпечує незаперечну і легку гру



Хммм ... приєднуйтесь і вкладіть і заробляйте гроші. Звичайно, онлайн торговий ринок пропонує великий потенціал для миттєвих грошей, і з цієї причини, все більше і більше інвесторів звертаються до онлайн-торгівлі, роблячи інший фінансовий інструмент. Іншою причиною популярності цього ексклюзивного інтернет-ринку торгівлі є наявність онлайн-послуг торгівлі. За допомогою цієї служби (FundFantasy) цього рішення інвестори та трейдери можуть легко обмінюватися нестабільною валютою з будь-якої точки світу. Практична онлайн-торгівля можлива протягом дня, і такі можливості є можливими завдяки онлайн-послугам торгівлі.



FundFantasy - це кінцева платформа для ігор, яка повинна бути природною для любителів фінансів, які контролюються блокадними технологіями. Наша платформа дозволяє відмовитися від гри, і, отже, є природним вирішенням цієї проблеми, відомої в онлайн азартних ігор і онлайн азартні ігри / азартних іграх. Під час хвилі стародавньої спортивної індустрії, реформований Fantasy Daily Sports, FundFantasy, потрібно зробити на ринку онлайн-торгівлі.

Платформа для підключення тієї ж локальної мережі, на основі реальної інформації про ринок, дозволить роздрібним брокерам продовжувати збільшувати свої бюджети, щоб дослідити їх інтереси без загрози серйозних ворогів беруть участь в ньому. Підтримувані екосистеми, що стимулюють зростання та закупівлю нових клієнтів, і з урахуванням дефляційної валюти,

Платформа FundFantasy реформує онлайн-ринок торгівлі. яка в даний час бере участь в підтримці екосистеми, яка стимулює ріст і придбання нових клієнтів, а також валюти дефляції, платформи FundFantasy реформи онлайн торгівлі на ринку. який зараз бере участь. Робота на екосистемі, яка стимулює зростання та закупівлі нових клієнтів та дефляцію валюти, платформа FundFantasy реформує онлайн-ринок торгівлі.

Перегляньте та перегляньте відео нижче:



В даний час FundFantasy має тестову платформу бети для фантазійні фінансів, а також огляд засобів з інвестиційних фондів, весело, безпечно і безпечно, незалежно від ситуації, не може бути узгоджений, щоб покрити обидва ринки.

Огляд платформи
Повністю прозорий
Простота у використанні
економічно ефективний
Низький рівень
Активи активів активи активні
Конфлікт інтересів
Відповідальна гра та самоізоляція
Деяка конкуренція
Приз лоту
Низький вхідний бар'єр
Кілька записів дозволено

Проблеми
Диктатор / дилер
Проблема складності управління ризиками
Джекпот проблема
Проблема спекулятивних бульбашок
Прозорість
конфлікт інтересу викликає

рішення

Отримайте квитки та додайте призові гроші. FundFantasy коштує 5-10% для кожного завдання, а решта розподіляється серед чемпіонів в обмін на винагороду. Ці кошти використовуються для операційних та маркетингових цілей, а також для фінансування або фінансування Фонду фонду фонду Fantasy Fund (FFPP).

Створення та надсилання портфоліо. Клієнти, створюючи свій портфель, можуть вибирати активи з різних класів ресурсів, включаючи акції, товари, слабкі валюти та валютні пари.

Перон

Самофінансовані кошти були створені та експлуатовані, а альфа-версії планується випустити в найближчі місяці. Конкурс буде розповсюджений у лобі платформи. Найкращий елемент правий для споживачів перед участю в конкурсі, включаючи вартість квитка, комісійні, призи, дати та тривалість, примітки тощо. Оскільки встановлена ​​ціна квитка, ризик участі відомий заздалегідь і не залежить від волатильності ринку.

FundToken

Загальна пропозиція Thawk Fund досягне 80 мільйонів фунтів стерлінгів. Новий випуск FUNDZ марно. На першому етапі FundFantasy отримає платежі від фізичних або юридичних осіб для продажу маркерів обмінного курсу. FundFantasy підтримує можливість зміни цін для споживачів, які продають на продаж. Сума Дана Tokens для продажу в продаж становить 4 000 000 токенів, що становить 5% від загальної суми FUNDZ.

Продаж жетонів і відповідний процес створення токенів буде організовано за допомогою гострих контрактів для Ethereum. Учасники або учасники готові придбати ET для продажу токенів.

На тлі продажу публічного токену ми зробимо 56000000 FundTokens цінних паперів для покупки, що становить 70% від загальної суми пропозиції FundToken.



Призи будуть нагороджені учасникам продажів токенів, як зазначено в подарунковому пакеті. Продажі цих маркерів повинні розпочатися 25 лютого 2018 року (GMT 12:00) і закінчитися, коли відбудуться наступні події:




25 березня 2018 * (GMT 12:00)
FundTokens був проданий
15 мільйонів доларів
FundFantasy залишає за собою право відкласти дату запуску і також закрити дату продажу публічного токену протягом майже 90 днів.

Дорожня карта


команда


Консульський консул


Для отримання додаткової інформації:

ВЕБ-САЙТ: http://www.fundfantasy.io/

Профіль Bitcoitalk: rose gold

ETH: адреса:

0x6A8eeb93147c62ECa5A1CCB4d1c95252A16D0DC6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

[Mycro] - Mobile search portal for placement of job offers and job seekers.

REVIEWS - MYCRO In this new world, part-time work has become a continuing trend among job seekers given the possibility of accepting t...